Vegetar Lasagne med Linser

Ingredienser

200 g tørrede røde linser
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 gulerødder, revet
800 g flåede tomater
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
Salt og peber efter smag
250 g frisk lasagneplader
400 g revet mozzarella

vegetar lasagne med linser

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne i vand i henhold til pakningsvejledningen.
  2. Dræn og skyl dem.
  3. Steg løg og hvidløg i en stor gryde, indtil de er bløde.
  4. Tilsæt revne gulerødder, flåede tomater, oregano, basilikum, salt og peber. Lad det simre i 15-20 minutter.
  5. Opbyg lasagnen ved at skifte mellem saucen, lasagneplader og kogte linser i et ovnfast fad.
  6. Top med revet mozzarella og bag i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter, indtil osten er gylden.

Find endnu flere opskrifter på vegetar lasagne lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *