Ingredienser
200 g tørrede røde linser
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 gulerødder, revet
800 g flåede tomater
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
Salt og peber efter smag
250 g frisk lasagneplader
400 g revet mozzarella
Fremgangsmåde
- Kog linserne i vand i henhold til pakningsvejledningen.
- Dræn og skyl dem.
- Steg løg og hvidløg i en stor gryde, indtil de er bløde.
- Tilsæt revne gulerødder, flåede tomater, oregano, basilikum, salt og peber. Lad det simre i 15-20 minutter.
- Opbyg lasagnen ved at skifte mellem saucen, lasagneplader og kogte linser i et ovnfast fad.
- Top med revet mozzarella og bag i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter, indtil osten er gylden.
Find endnu flere opskrifter på vegetar lasagne lige her!