Vegetar Lasagne med Aubergine

Ingredienser

  • 2 store auberginer, skåret i skiver
  • 500 g ricotta ost
  • 1 æg
  • 2 dl revet parmesan
  • 500 g tomatsauce
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber efter smag
  • Friske lasagneplader
vegetar lasagne med aubergine

Fremgangsmåde

  1. Steg aubergineskiverne i lidt olie, indtil de er gyldne. Drys med lidt salt og peber.
  2. I en skål, bland ricotta, æg, halvdelen af parmesan, salt og peber.
  3. I et ovnfast fad, lav lag med tomatsauce, lasagneplader, aubergine, og ricottablanding.
  4. Gentag lagene og afslut med tomatsauce. Drys resten af parmesan over toppen.
  5. Bag i ovnen ved 180°C i ca. 35-40 minutter, indtil lasagnen er bubbly og gylden.
  6. Nyd din lælre vegetariske aftensmad”

Find endnu inspiration på opskrifter på vegetar lasagne lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *