Opskrift på Røde Linsedeller

Tag din smagsoplevelse på en vegetarisk rejse med disse lækre røde linsedeller lavet med næringsrige linser. Denne opskrift kombinerer de delikate smagsnoter af linser med friske krydderurter og krydderier, hvilket resulterer i saftige og velsmagende deller. Linsefrikadellerne er lavet uden æg og de passer derfor også godt til et vegansk aftensmåltid!

 

Perfekt som et sundt alternativ til kødretter eller som en spændende tilføjelse til din kødfrie menu. Lad os komme i gang med at stege nogle røde linsedeller!

Ingredienser

  • 2 dl røde linser, skyllede
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber efter smag
  • Frisk koriander til pynt
Opskrift på linsedeller

Sådan laver du røde linsefrikadeller:

  1. Skyl de røde linser grundigt og kog dem i 4 dl vand, indtil de er møre.
  2. Steg løg og hvidløg i lidt olie, indtil de er bløde.
  3. Tilsæt de kogte linser, rødkarrypasta, spidskommen, salt og peber. Rør godt rundt.
  4. Form små deller af blandingen og steg dem på panden, indtil de er gyldne.
  5. Server med rødkarrysauce og drys frisk koriander over.
  6. Nyd dine røde linsedeller med dit yndlingstilbehør! 

Vi anbefaler at have to kødfrie aftensmåltider om ugen. Find inspiration til din næste vegetariske aftensmad her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *