Banan- og Havregryns Pandekager

Ingredienser

  • 1 stor moden banan
  • 1 kop havregryn (glutenfri, hvis nødvendigt)
  • 1 kop plantemælk (havre- eller mandelmælk)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk vaniljeekstrakt
  • En knivspids salt
  • Kokosolie til stegning
Banan- og Havregryns Pandekager

Fremgangsmåde

  1. Mos bananen i en skål og tilsæt havregryn, plantemælk, bagepulver, vaniljeekstrakt og salt.
  2. Blend ingredienserne sammen til en glat dej.
  3. Opvarm kokosolie på en pande over medium varme.
  4. Hæld dej på panden i små cirkler og steg pandekagerne i ca. 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldne.

Ved du heller ikke hvad du sal have til morgenmad i morgen? Så er det godt at vi har et stort udvalg af nemme og lækre vegetariske morgenmad