Aubergine og Kikærte Karry

Ingredienser

  • 2 auberginer, skåret i terninger
  • 2 dl kikærter, kogte eller fra dåse, skyllet og drænet
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk karrypulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk stødt ingefær
  • Salt og peber efter smag
  • Frisk koriander til pynt
Aubergine og Kikærte Karry

Fremgangsmåde

  1. Steg løg og hvidløg i en gryde indtil blødt og gyldent.
  2. Tilsæt karrypulver, gurkemeje og ingefær. Steg i et minut for at frigive krydderiernes aroma.
  3. Tilsæt aubergine og kikærter. Rør godt rundt, så grøntsagerne er dækket af krydderierne.
  4. Hæld kokosmælk i gryden og rør forsigtigt. Bring det i kog og lad det simre i ca. 15-20 minutter, indtil auberginen er møre.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Serveres over kogt ris eller quinoa og drys med frisk koriander.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *